Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ziua porţilor deschise la Colegiul Tehnic „Traian Vuia”
Florin Răchitan  - Vineri, 18 Mai 2012

Vineri a fost o zi mai specială la Colegiul Tehnic „Traian Vuia”, şcoala deschizându-şi porţile pentru elevii de gimnaziu din tot judeţul, care se gândesc să-şi continue studiile la această unitate de învăţământ, iar elevii şi profesorii au fost angrenaţi în diverse activităţi culturale şi distractive.
 


Elevii de şcoală generală care au vizitat vineri colegiul au fost primiţi în toate cabinetele şi laboratoarele de specialitate, unde le-au fost prezentate demonstraţii de chimie, fizică, optică etc. cu ajutorul aparaturii din dotare.

 

În holul de la intrare au fost expuse machetele realizate de elevii claselor de arhitectură, în timp ce în curte aveau loc demonstraţii de conducere auto şi testarea cunoştinţelor de legislaţie rutieră, învăţate în cabinetul de specialitate al şcolii.

 

De-altfel, în perioada 28 – 30 mai, Colegiul Tehnic „Traian Vuia” aşteaptă înscrierea candidaţilor pentru 28 de locuri la clasa cu specializarea „Desenator tehnic pentru arhitectură şi design”.

Admiterea se face pe baza rezultatului de la proba de aptitudini organizată în data de 31 mai. Înscrierile se fac pe baza anexei la fişa de înscriere în liceu, eliberată de şcoala generală. Rezultatele finale se afişează în 5 iunie.

2853 vizite
Distribuie pe